- Úvod
- >>
- Sportovní výživa
- >>
- Aminokyseliny
- >>
- Aminokyseliny jednosložkové
- >>
- L-Citrulline DL-Malate 2:1 500g - Natural
Zákazníci si také dokoupili
Specifikace produktu
Hmotnost | 0,5 kg |
---|
Více o produktu
DL-Malát je anion kyseliny jablečné. Kyselina jablečná pomáhá tělu přeměňovat kyselinu mléčnou, která vzniká během intenzivního tréninku, na energii využitelnou pro svaly. Tím pomáhá sportovcům zvýšit výkon, oddálit únavu a urychlit regeneraci. To je vhodné zejména pro sportovce s vysokou intenzitou cvičení.
Složení: L-Citrulline DL-Malate
Obsah účinných látek ve 100 g a v 1 g:
L-Citrulline DL-malate |
98,5 % / 98,5 g |
0,985 g |
L-Citrulline |
65,67 % / 65,67 g |
0,6567 g |
DL-Malate |
32,83 % / 32,83 g |
0,3283 g |
Použití a dávkování: Přípravek se užívá v množství 1 g, a to 1 hodinu před fyzickým výkonem.
Upozornění: Není určeno pro děti do 15 let, těhotné a kojící ženy a při nesnášenlivosti či přecitlivělosti na některou z uvedených složek. Výrobek není náhradou pestré stravy. Denní dávka se nesmí překročit.
Skladování: Uchovávejte mimo sluneční záření, v suchu a při teplotě do 25 °C. Po odebrání potřebného množství obal ihned uzavřete. Skladování v chladu a temnu prodlužuje trvanlivost výrobku.
Výrobce: STILL MASS s.r.o., Lieskovská cesta 468, 962 21, Lieskovec
Staráme se o vás!
L-Citrulin DL-Malát
je aminokyselina citrulin navázaná na molekulu kyseliny jablečné / malát, v poměru 2:1.
L-Citrulin je neesenciální aminokyselina potřebná k syntéze bílkovin. Citrulin je po chemické stránce kyselina 2-amino-5-ureidopentanová. Je součástí močovinového cyklu, látky, která zvyšuje energii, stimuluje imunitní systém a pomáhá odstraňovat z těla odpadní amoniak. Citrulin:
- zvyšuje NO a fyzický výkon
- zlepšuje hojení ran
- zmírňuje únavu
- zlepšuje prokrvení tkání a přenos energie do svalů
- zvyšuje odolnost svalu proti kyselině mléčné
- společně s argininem je součástí mnoha přípravků, které pomáhají zlepšit kvalitu sexuálního života
DL-Malát je anion kyseliny jablečné. Kyselina jablečná pomáhá tělu přeměňovat kyselinu mléčnou, která vzniká během intenzivního tréninku, na energii využitelnou pro svaly. Tím pomáhá sportovcům zvýšit výkon, oddálit únavu a urychlit regeneraci. To je vhodné zejména pro sportovce s vysokou intenzitou cvičení.